Skip to main content

.

Feltsensing leren

Soms heb je de behoefte om stil te staan bij jezelf. Je wilt graag dat iemand naar je luistert zonder dat je te veel in je proces gestoord wordt. Je wilt je begrepen voelen. Je wilt werken aan iets in jouzelf, iets van je situatie of iets in de relationele sfeer. Je wilt dat er wat gebeurt vanbinnen. Je wilt leven en verder komen! In een Zoom sessie bied ik je de mogelijkheid om onder begeleiding kennis te maken met Feltsensing.

Onder begeleiding werken aan iets

Het kan ook zijn dat je al bekend bent met Feltsensing en graag onder begeleiding wilt werken met iets in jezelf of iets relationeel of met met een situatie. Ook dan kun je een sessie via het onlineplatform Zoom aanvragen.

Hoe het werkt

Vooraf:

Je maakt een afspraak door mij bij Aanbod een sessie te kopen. De kosten zijn €50 voor 40 minuten. Wie voor het eerst een sessie koopt kan gebruik maken van de kortingscoupon ‘kennismaking‘. Ik neem dezelfde dag telefonisch contact met je op om de afspraak te plannen. Voor de eerste ontmoeting controleren we van te voren of de Zoom verbinding werkt.

Wanneer de afspraak is bevestigd, krijg je drie dingen toegestuurd: Ten eerste een Zoom-linkje. Ten tweede een voorbereidingsformulier om alles al op een rijtje te zetten. Ten derde een Mediafire-linkje voor een download van een audiofile, die je kort voor de sessie kan te beluisteren. Deze audiofile bevat een oefening lijfherkenning en helpt om rustig te worden en attent voor je binnenwereld.

De eerste keer krijg je een document toegestuurd met de voorwaarden voor een Zoom-sessie met Feltsensing. Met deze voorwaarden dien je in te stemmen. Met dit document wordt de integriteit en de veiligheid benadrukt

Het moment van contact:

  • Je speelt kort voor de sessie de audiofile ‘Lijfherkenning’ af om in contact te komen met datgene in je wat jouw bezig houdt en om jouw aandacht vraagt.
  • Vervolgens maken we op het afgesproken moment contact via Zoom.
  • De sessie wordt gestart. Jij gaat bezig met Feltsensing. Ik begeleid je daarin door te spiegelen wat je zegt en met het geven van suggesties en aanwijzingen.
  • De sessie duurt maximaal 40 minuten. Voor iedere minuut overschrijding van deze tijd reken ik €1 per minuut. Daar krijg je meteen achteraf per e-mail een rekening voor.
  • Tien minuten voor het einde van de sessie geef ik aan dat de sessie over 5 volle minuten zal eindigen.
  • De laatste 5 minuten worden aangewend om de sessie te evalueren.
  • Na de sessie krijg je per e-mail een korte vragenlijst toegestuurd. Het is een onderzoek naar mijn begeleidingsvaardigheden, naar tevredenheid en naar vooruitgang in je proces van Feltsensing.

Opname van de Zoom-sessie

Het is mogelijk de Zoom Feltsensing-sessie op te nemen. Dezelfde dag stuur ik de link waar je binnen 48 uur de opname kan downloaden. Na 48 uur wordt de opname verwijderd.