Feltsensing is speciale aandacht voor jezelf

De vaardigheden van Feltsensing maken je psychisch sterker, stabieler, effectiever, creatiever en gezonder. Feltsensing gaat over ‘het hoe moet ik dat nou zeggen gevoel’, een lijfelijk voelbaar en veelzeggend besef, dat je inzicht geeft in je leven. En dat besef helpt je ook in moeilijke situaties en akelige gevoelens. En het mooie is dat iedereen deze vaardigheden kan leren! Vraag maar een gratis proefsessie aan, waarin je begeleid wordt om naar jezelf te luisteren!

Ontspanning en positieve gevoelens

Feltsensing is leuk en enorm stimulerend. En het leert je ook wat rust en ontspanning is. Positieve gevoelens worden door Feltsensing meer bekrachtigd en eigen gemaakt.

Feltsensing: meer uit je leven halen

Wil je meer uit je leven halen? Feltsensing is dan een enorme stimulans. Je voelt beter aan wat er in je omgaat. Door gevoelig te zijn voor de felt sense, ga je nieuwe terreinen van je leven ontginnen.

Feltsensing: van je psychische klachten afkomen

Heb je last van blokkades als negatief perfectionisme, depressie, angst of woede, verwijt je partner je ongevoeligheid? Worstel je met een fobie? De vaardigheden van Feltsensing leggen een essentiële basis om grondig aan een veranderingsproces te werken. Als jeep een wachtlijst staat voor therapie is het verstandig om Feltsensing te leren. Dan verloopt de therapie sneller. Het werkt beter dan Mindfulness.

Feltsensing: van je psychosomatische klachten afkomen

Je voelt wat in je lijf. Je bent bezorgd of het een ziekte is. je gaat naar de dokter, maar die zegt dat het ‘gelukkig’ niks is. Maar jij blijft maar piekeren over dat wat je voelt. “Heeft de dokter het wel goed gezien?” Toch maar weer naar de dokter. Maar die ziet je aankomen… Maar ik heb goed nieuws: Samen met iemand die jou begeleidt in Feltsensing kom je snel van je psychosomatische klacht af. Feltsensing zet je op een beter spoor, waarbij je gevoeligheid veel beter tot z’n recht komt!

Gratis kennismaken met Feltsensing?

Wil je nagaan of Feltsensing wat voor je is? Stuur dan een e-mail naar info@positiveexperiencing.nl en vraag naar een gratis Feltsensing-sessie via Zoom waarin je deskundig begeleid wordt. Niets is beter dan Feltsensing aan den lijve te ervaren. Je zou misschien ook een keer kunnen kijken bij de open groep voor Feltsensing die iedere dinsdagavond via Zoom bij elkaar komt.

Feltsensing en Prayerfulness

“Prayerfulness stimuleert mijn geloofsleven enorm.” Wat heb ik dat vaak horen zeggen door mensen die naast Feltsensing ook Prayerfulness toepassen! Prayerfulness is de toepassing Feltsensing op je gebedsleven. Prayerfulness gaat er vanuit dat je de stem van God kan herkennen, omdat al voor je geboorte zijn Tora, zijn Woord in je hart is geschreven. Prayerfulness kruist de ervaring van de waarheid van God met jouw diepste ervaring. God is heilig en wil ons helpen dat ook te zijn in ons denken, voelen en doen. Prayerfulness helpt in in gebed om het perspectief van God voor je leven te vinden. Aan de basis van Prayerfulness liggen de vaardigheden van Feltsensing. Maar Prayerfulness heeft ook z’n aanvullende eigen vaardigheden, die je helpen om God op een authentieke manier te ervaren.

De opzet van de trainingen

Je kan op je eigen gekozen tijdstip studeren. In de online leeromgeving vind je de lessen (video’s) van de basistraining. Op gestructureerde en geconcentreerde manier leer je oefenen met de vaardigheden. Je wordt daarbij door de trainer ook gestimuleerd, mede door een aantal begeleidingssessies. Daarnaast zijn er ook live Questions & Answers sessies van 45 minuten. Voor het leren begeleiden van anderen in Feltsensing werken we met twee of drietallen. Eerst zijn er de video’s in de online leeromgeving en de live Q&A. Daarna passen de studenten de vaardigheden die ze hebben geleerd op elkaar toe en krijgen daarbij ook supervisie van de trainer.

Trainingen en workshops

Na de basistraining voor Feltsensing zijn is er een verdiepingstraining, een Prayerfulnesstraining en een training in het begeleiden van anderen. Zo nu en dan zijn er ook korte workshops waarin dieper op specifieke onderwerpen wordt ingegaan.