Feltsensing is speciale aandacht voor jezelf

Met de vaardigheden van Feltsensing maken je psychisch sterker, stabieler, effectiever, creatiever en gezonder. Feltsensing gaat over ‘het hoe moet ik dat nou zeggen gevoel’, een lijfelijk en veelzeggend gevoel, dat je inzicht geeft in je leven, ook in moeilijke situaties en akelige gevoelens. En het mooie is dat iedereen deze vaardigheden kan leren! Vraag maar een gratis proefsessie aan!

Ontspanning en positieve gevoelens

Feltsensing is leuk en enorm stimulerend. En het leert je ook wat rust en ontspanning is. Positieve gevoelens worden door Feltsensing meer bekrachtigd en eigen gemaakt.

Feltsensing: meer uit je leven halen

Wil je meer uit je leven halen? Feltsensing is dan een enorme stimulans. Je voelt beter aan wat er in je omgaat. Door gevoelig te zijn voor de felt sense, ga je nieuwe terreinen van je leven ontginnen.

Feltsensing: van je psychische klachten afkomen

Heb je last van blokkades als negatief perfectionisme, depressie, angst of woede, verwijt je partner je ongevoeligheid? Worstel je met een fobie? De vaardigheden van Feltsensing leggen een essentiële basis om grondig aan een veranderingsproces te werken. Als pre-therapy is zorgt Feltsensing ervoor dat de therapie sneller verloopt. Het werkt beter dan Mindfulness.

Feltsensing: van je psychosomatische klachten afkomen

Je voelt wat in je lijf. Je bent bezorgd of het een ziekte is. je gaat naar de dokter, maar die zegt dat het ‘gelukkig’ niks is. Maar jij blijft maar piekeren over dat wat je voelt. “Heeft de dokter het wel goed gezien?” Toch maar weer naar de dokter. Maar die ziet je aankomen… Maar ik heb goed nieuws: Samen met iemand die jou begeleidt in Feltsensing kom je snel van je psychosomatische klacht af. Feltsensing zet je op een beter spoor, waarbij je gevoeligheid veel beter tot z’n recht komt!

Gratis kennismaken met Feltsensing?

Wil je nagaan of Feltsensing wat voor je is? Stuur dan een e-mail naar info@positiveexperiencing.nl en vraag naar een gratis Feltsensing-sessie via Zoom waarin je deskundig begeleid wordt. Niets is beter dan Feltsensing aan den lijve te ervaren. Je zou misschien ook een keer kunnen kijken bij de open groep voor Feltsensing die iedere dinsdagavond via Zoom bij elkaar komt.

Feltsensing en Prayerfulness

“Prayerfulness stimuleert mijn geloofsleven enorm.” Wat heb ik dat vaak horen zeggen door mensen die naast Feltsensing ook Prayerfulness toepassen! Prayerfulness is directe interactie met God. Felt sensing ligt aan de basis van Prayerfulness. Maar Prayerfulness heeft ook z’n eigen vaardigheden, die je helpen om God op een authentieke manier te ervaren.

De opzet van de trainingen

Op gestructureerde en geconcentreerde manier leer je oefenen met de vaardigheden. Er zijn per niveau 4 live-bijeenkomsten van twee en een half uur. Daarin wordt vooral geoefend met de vaardigheden. Er zijn korte evergreen video’s voor de theorie en tussen de live-bijeenkomsten zijn er ook 3 Q&A sessies van 45 minuten. Je wordt ook begeleid in het oefenen in je thuissituatie.

Trainingen en workshops

Na de basistraining zijn er een 3 trainingen in verdieping en in het begeleiden van anderen. En er zijn zo nu en dan workshops waarin dieper op specifieke onderwerpen wordt ingegaan. Kijk in de agenda wanneer de trainingen en workshops gegeven worden.