Skip to main content

Feltsensing sessie via Zoom

Soms heb je de behoefte om stil te staan bij jezelf. Je wilt graag dat iemand naar je luistert zonder dat je te veel in je proces gestoord wordt, waardoor je je niet begrepen voelt. In een Zoom-sessie bied ik je de mogelijkheid om onder begeleiding Feltsensing te leren voor jezelf. Het kan ook zijn dat je al bekend bent met Feltsensing en graag onder begeleiding wilt werken met je gevoelstaalbesef. Ook dan kun je zo’n Zoom-sessie aanvragen.

Hoe het werkt

Je maakt een afspraak door mij een e-mail (info@PositiveExperiencing.nl) te sturen met een voorstel voor datum en tijd. Schrijf er je telefoonnummer bij zodat ik je een sms kan sturen, waarin de afspraak bevestigd wordt of een ander tijdstip aangeboden wordt. Voor de eerste keer controleren we van te voren of de Zoom verbinding werkt.

Wanneer de afspraak is bevestigd, krijg per mail een aantal zaken toegestuurd: Ten eerste een voorbereidingsschema. dat is een schema waar je van te voren kan invullen wat je thema is, je klacht of bezorgdheid, en doel. Daarnaast kan je van te voren ook je Gedachten opschrijven, je gevoelens, je eerste reactie en je waarden met betrekking tot het onderwerp. Ook kan je alvast nagaan of er ook ergen iets lijfelijke gevoeld wordt dat past bij het thema waarmee je mee bezig wilt gaan in Feltsensing. Ten tweede krijgt je een linkje naar een audiofile die je kunt downloaden om kort voor de sessie te beluisteren. Deze audiofile is een oefening lijfherkenning en helpt je gericht om met volle aandacht bij datgene te komen wat jouw bezig houdt. Ten derde krijg je de Zoomlink toegestuurd waarop je moet klikken om in contact te komen met mij. Je hebt een webcam nodig in/op je computer.

De eerste keer krijg je een document toegestuurd met de voorwaarden voor een Zoom-sessie met Feltsensing. Die dien je met een digitale handtekening te bevestigen.

Door van te voren in de winkel van het Learning Management Systeem van PositiveExperiencing de rekening te betalen bevestig je de afspraak.

Het moment van contact:
Je speelt de audiofile af om in contact te komen met datgene in je wat jouw bezig houdt en jouw aandacht vraagt.
Vervolgens maak ik op het afgesproken moment contact via Skype.

De sessie wordt gestart. Jij gaat bezig met Feltsensing. Ik klankbord je daarin door terug te vertellen wat je zegt en met het geven van suggesties en aanwijzingen.

De sessie duurt maximaal 40 minuten. Voor iedere minuut overschrijding van deze tijd reken ik €1 per minuut.
10 minuten voor het einde van de sessie geef ik aan dat het Feltsensing-moment over 5 volle minuten zal eindigen.
De laatste 5 minuten worden aangewend om de sessie te evalueren.

Na de sessie krijg je per e-mail een korte vragenlijst toegestuurd. Het is een onderzoek naar mijn begeleidingsvaardigheden, naar tevredenheid en naar vooruitgang in je proces van Feltsensing.

Kosten:
De kosten zijn €45 (exclusief BTW) per sessie.

Wie de gratis e-cursus Andersom met je gevoel heeft gevolgd heeft recht op één gratis Zoom-sessie.